22Bet: Ügyfélszolgálata

A 22 bet ügyfélszolgálata a nap 0-24 órájában elérhető a játékosok számára, hogy bármilyen felmerülő kérdés esetén azonnali segítséget kaphassanak. Bár magyar nyelvű ügyfélszolgálat egyenlőre nem elérhető, egy alap angol vagy német nyelvtudással már boldogulhatunk az ügyintézés alatt. Illetve, mivel széles körben többféle nyelvet is biztosít a felület előreláthatóan a jövőben a magyarra is sor kerül. Az ügyintézők kedves és szakértői hozzáállása pedig mind új, mind meglévő játékosok számára elérhető bármelyik napszakban.

  • élő chat (néhány perces várakozási idő)
  • e mail (néhány óra várakozás)
  • megjegyzés űrlap (24 órán belül)

Így tehát, akármelyik forma áll hozzád közel, vagy akármilyen gyors válaszra és segítségre van szükséged a 22 bet a rendelkezésedre áll. Ha például az angol nem az erősségünk írhatunk e mailt vagy használhatjuk az űrlap funkciót, hogy biztosan legyen időnk a kérdésünk megfogalmazására amit szerencsére teljesen alap angol tudás mellett is meg tudunk értetni az ügyintézővel. Abban az esetben viszont amikor már gondolkodás és segítségkérés nélkül képesek vagyunk egy folyamatában működő chatben kifejteni a gondolatainkat legalább alapszinten a chat funkció is a rendelkezésünkre áll.

Az ügyintézők pedig, akikkel találkozhatunk az online térben nemcsak barátságosak de bármilyen kérdésünk is merülne fel készségesen segítenek. A szakértelem amit képviselnek minden felmerülő kérdés esetén megállja a helyét ha pedig túl bonyolult a kérdés, és nincs lehetőségük egyszeriben megoldani nem váratnak, hanem a későbbiekben e mail segítségével válaszolják meg amint lehetséges. A technikai problémák során mindig tudják mit kell tenni, és ha megoldható a probléma rövid időn belül közbe is lépnek.

A 22 bet nagy hangsúlyt fektet  felhasználói véleményére, így nemcsak problémák esetén kereshetjük őket.

Megjegyzés űrlap

A megjegyzés űrlap panaszok, észrevételek és vélemények kinyílvánítására is használható, ezzel is megalapozva a fejlődés kulcsát. Így tehát ha valamelyik funkcióval különösen meg vagy elégedve vagy úgy érzed valami hiányzik javasoljuk számodra hogy küld el, segítve ezzel a jobb játékélmény biztosításának lehetőségét.

Email -es segítségek

Ha úgy érzed te inkább email -es típus vagy választhatod az arany középutat is. Így a gyors segítség mellett nem kell egy élő chaten kommunikálnod az ügyintézővel. Ezen az úton pár óra alatt megoldódhat a problémád, és ehhez egy egyszerű e mailen kívül nem kell mást tenned. 

Email címek amelyek a segítségedre lehetnek:

Élő chat

Ha a probléma gyors megoldást igényel, vagy nincs kedved órákat várni a probléma megoldására választhatod az élő chat funkciót is. Ez, a mindösszesen néhány percet igénylő folyamat a legnagyobb problémákra is gyors segítséget biztosít, hogy méginkább gördülékeny legyen számodra a felület használata. Így akármilyen kérdés merüljön fel benned az ügyintézőket bátran keresheted szakértelmük pedig segít eligazodni kezdő és meglévő játékosoknak egyaránt.

Telefonos elérés

Bár még telefonon nincs lehetőséged a segítségkérésre jó eséllyel ez a jövőben akár változhat is. A 22 bet még egy újnak mondható kaszinó, így a fejlesztése folyamatos. Egy teljes csapat dolgozik azon, hogy a lehető legjobb ügyfélélményt minden játékos számára biztosítsa, ezért pedig mindent meg is tesznek.

Hozzászólás írása
Sütiket telepítettünk a készülékedre,hogy még jobb legyen a felhasználói élményed a weboldalon.
OK