Rólunk

A 22bet fogadóiroda olyan emberek kezéből indult, akiknek az életük része, ezáltal a szenvedélyük a fogadás. A fogadóiroda nagy hangsúlyt fektet a játékosai véleményére, és mindent megtesz azért, hogy a lehető legjobb játékélményt biztosítsa a felhasználóinak. A 22bet -en minden elérhető, amit a modernkori kaszinójátékok elvárnak, és a kényelmes befizetés, a játékok széles választéka, a gyors kifizetés és nagyszerű bónuszok mind a kiemelkedő játékélményért került ilyen módon kialakítása.

Kivételes szorzók

Ha a megtérülés fontos számunkra a 22bet kaszinónál megtaláljuk a számításainkat. Akár népszerű akár kevésbé híres versenyekről van szó, a 22bet biztosítja a játékosainak a lehető legnagyobb megtérülést lehetőségként, így nem kell tovább keresgélned azokat a sportfogadási irodákat amelyek a legmagasabb szorzókat ajánlják, a 22bet biztosítja ezt számodra.

Események sokszínűsége

A 22bet naponta több mint 1000 fogadási lehetőséggel várja játékosait, egészen a jól ismert labdarúgástól az esport és sport nélküli események világáig. Ha pedig egyik sem szimpatikus számunkra fogadhatunk politikai hírekkel kapcsolatban, és híres játékosok lépéseire vonatkozóan. A mi dolgunk pedig csak annyi, hogy választunk és cserébe a legminőségibb sportfogadási oldalt kapjuk cserébe.

Szakszerű ügyfélszolgálat

Az élő chat funkció a nap 24 órájában a játékosok rendelkezésére áll, de megkeresésedet e mailben vagy űrlap segítségével is kezdeményezheted. Ha kérdésed merülne fel valamivel kapcsolatban az ügyintőink nagy örömmel segítenek, hogy minél gördülékenyebben mozoghass a szerencsejátékok világában.

Piacok széles választéka, avagy fogadás a nap 24 órájában

A 22bet az összes fogadási típusban elérhető, így tétjeidet egyszerű, gyűjtő, összetett vagy lánc fogadásokban is megteheted. Átlagosan egy meccsre 30 féle módon fogadhatsz legyen szó gólokról, böntetőlapokról vagy akár handicappekről. Így, ha a legjobb szorókra és a legszélesebb piaci választékra áhítozol, a 22bet a te oldalad!

Befizetések és nyeremények

A 22bet nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a játékosai a lehető leggyorsabb és legkényelmesebb fizetési módok közül válogathassanak és a jövőben sem tervezi ezt másképp. A fizetési szolgáltatások folyamatos fejlesztés alatt állnak, így jó eséllyel idővel még több illetve még inkább gyorsabb módon forgathatjuk a pénzünket a felületen. Ezen felül a pénzmozgatás teljesen biztonságos, többszörösen titkosított rendszeren fut át, így adataink védelmével kapcsolatban sincs ok az aggodalomra. A befizetés pár percet vesz igénybe, ha pedig megtörtént már indulhatunk is.

A 22bet, mint ideális fogadóiroda

Amit a 22bet kínál számodra, a legtöbb fogadóirodán túltesz. A nagyvonalú bónuszok, gyorsan kivitelezhető regisztráció, felhasználóbarát megjelenés mind nagyszerű lehetőségeket biztosít. A 22bet szeretne egy olyan fogadóiroda lenni, ami mindenkiben kedves, pozitív érzéseket ébreszt, és fontos számára, hogy a felhasználói a lehető legjobban érezzék magukat a felületen. Az egyszerű fogadási folyamat, gyors ki és befizetések lehetősége pedig egy kiemelhető ügyfélszolgálati csapat mellett elérhető, hogy minden játékos a legjobb élményekkel távozhasson és térhessen újra és újra vissza a kedvenc fogadóirodájának weboldalára. Nincs más teendőd, mint regisztrálni és már élvezheted is a 22bet csodálatokban és minőségben gazdag felületét, hogy te lehess a leginkább kiemelkedő fogadó a sportfogadás világában.

Sütiket telepítettünk a készülékedre,hogy még jobb legyen a felhasználói élményed a weboldalon.
OK