Partnerprogram a 22bet -en

A partnerprogram egy nagyszerű lehetőség mindenkinek aki az értékesítéssel szeretne pénzt keresni. Ha csatlakozunk a programhoz és új embereket hozunk a kaszinónak, bevételből származó jutalékokat kaphatunk. Pontosabban, az általunk hozott játékos kaszinóban elköltött összegeinek 1% - a üti a markunkat. Így a dolgunk nem más, mint a népszerűsítés amire viszont nincsenek szabályok a normál etikai és már marketingre vonatkozó meghatározásokon kívül.

Partnerprogram működése

A program működését tekintve nagyon egyszerű. Ha új játékosokat hozunk a kaszinónak és az adott játékos aktiválja is a profilját, a befizetett összegének 1 % -át minden esetben jóváírják számunkra. Csak pár apró tanácsot kell áttekintenünk ahhoz, hogy teljeskörűen a partnerprogram részei lehessünk mindenféle probléma nélkül.

 • a hirdetések nem lehetnek félrevezetőek
 • 18 éven aluliakat nem szólíthatunk meg
 • nem hirdethetünk közösségi felületen
 • nem hirdethetünk etikailag nem helyes felületeken
 • nem kelthetjük azt a benyomást, hogy a szerencsejáték jövedelemforrás
 • nem használhatunk jogtalan marketing anyagokat
 • nem használhatunk sms vagy felugró értesítéseket
 • nem ösztönözhetjük az új játékosokat jutalék ellenében
 • világos megfogalmazást kell használnunk, feltüntetve minden fontos információval

Ha bármely esetre fény derül a használat alatt a fentiek közül azonnali és végleges kizárást vonz magával a programból, így mindenképpen érdemes figyelembe venni őket mielőtt megtesszük a regisztrációnkat.

CPA, Hybrid és a bevételmegosztás meghatározása

 • CPA

A partnerprogramban való részvétel esetén, ha új játékossal gazdagítjuk a kaszinót, mindenekelőtt egy CPA ellenőrzésen kell átesnie az új játékosnak. Ez annyit jelent, hogy ellenőrzik minden játékos minden szabálynak megfelelt -e, illetve hogy jogosultak vagyunk -e a jutalék kifizetésére.

 1. A játékos profiljának aktívnak kell lennie, és legalább 1 alkalommal játszania kell
 2. Csalás vagy hamis profil esetén nem jár a kifizetés
 3. Bármilyen visszaélés esetén a játékos és a program résztvevőjének profilját is törlik
 • Hybrid

A programban résztvevők nemcsak új játékosokat, de ezáltal profitot is termelnek a kaszinóknak, ahogy közben önmaguknak is. A cél az, hogy minden olyan játékost akit alapesetben a kaszinó nem biztos hogy megtalál felkutassuk és segítsük a regisztrációs lépésekben, miközben megbizonyosodunk róla, hogy a játékos valós, és nem tervez semmilyen csalást véghezvinni az oldalon.

 • Bevételmegosztás

A bevételelink pedig számos dologból tevődnek össze a partnerprogram használata alatt. Új játékos esetén az általa befizetett összegek alapján kerülnek meghatározásra a  jutalékok amire számíthatunk. Attól függően, hogy milyen játékra invitáltuk őket, vagy mi az, ami az érdeklődési körükbe tartozik változhat, hogy mekkora kifizetésekre számíthatunk.

 1. 30% -ra vagyunk jogosultak ha a kiemelt játékok közül választ
 2. 20% -ra ha kiemelt játékokon kívül eső játékot kezd el

A 22bet partnerprogram előnyei

A 22bet partner programjának rengeteg előnye merülhet fel, így ha úgy érezzük tudunk segíteni a kaszinónak ilyen módon mindenképpen érdemes belevágni és kipróbálni, hogy részt vehessünk a kedvenc kaszinónk bővítésében.

 • pénzt kereshetünk azzal amit élvezünk
 • hozzájárulhatunk a kaszinó növekedéséhez
 • jobban át láthatjuk a kaszinó működését
 • nem kell gondoskodnunk a kaszinózásra használható pénzünkről, hiszen ezáltal megkeressük azt

Fizetési módok

Fizetési módok tekintetében, többféle lehetőséget is választhatunk. A legegyszerűbb kártyás fizetéstől kezdve az utaláson át az elektronikus pénztárcák számos módja elérhető ha kifizetésre vagyunk jogosultak. Miután az általunk behívott játékos regisztrált és elkezdte használni a profilját már csak egy ellenőrzésen kell átmennünk és ha ez megtörténik a kiutalást el is tudják kezdeni így nekünk, ha már hozzáadjuk a fizetésre vonatkozó igényünket nincs más dolgunk.

A fizetési módok közül csak hogy párat említsünk:

 • bankkártyák, hitelkártyák
 • elektronikus pénztárcák (Skrill, Neteller)
 • eseti átutalás

Természetesen a kiutalási idő ebben az esetben is a választott módtól függ, így elsőkörben az elekronikus pénztárcák a leginkább kedveltek ebből a szempontból, és a bankkártyás fizetés pedig a leghosszabb időszakot átölelő fizetési mód a jóváírások kikérésére.

Gyakori kérdések a 22bet partnerprogram lehetőséggel kapcsolatban

Bárki csatlakozhat a partnerprogramhoz?

Természetesen! Persze, az alap szabályoknak meg kell felelnünk, így a személyünk hitelesítése és a 18 éves kor elengedhetetlen feltétele a programnak. Így nincs más dolgunk, mint hogy valós adatokat adunk meg!

Van szabályozás arra, hogy milyen módon hirdethetek?

Igen, ezt a fentiekben át tudod olvasni. A legfontosabb, hogy csak a teljes információs csomagot továbbítva vagy jogosult a jutalmakra, illetve a hirdetés nem futhat sem sms, sem felugró értesítés formájában, de fontos az is, hogy közösségi médiában sincs lehetőséged hirdetni.

A partnerprogram miért éri meg nekem?

Mert így nemcsak a kedvenc kaszinódat segítheted a növekedésben, de közben pénzt is kereshetsz vele. Ha pedig játszani is szoktál, a jövőben nem kell a saját pénzedet költened rá, hiszen a program segítségével könnyedén megkeresheted a rávalót.

Sütiket telepítettünk a készülékedre,hogy még jobb legyen a felhasználói élményed a weboldalon.
OK