22bet online kaszinó: kaszinójátékok magyar játékosoknak

A 22bet mind kaszinó, mind sportfogadás tekintetében kiemelkedő, épp ezért népszerűsége egyre nő a szerencsejáték világában. A 22 bet kaszinó játékok tekintetében az egyik legjobb a piacon, tekintve hogy elképesztő mennyiségű és mellette lenyűgöző minőségű játékokat találhatunk a weboldalon. Legyen szó nyerőgépekről, kártya vagy asztali játékokról a 22bet senkit nem hagy cserben, így akármelyik is a kedvencünk biztosan nem fogunk csalódni. Az üdvözlő bónusz mellett pedig számos elérhető bónusz kínálnak, és mindezek mellett a be és kifizetés gördülékenységére is nagy hangsúlyt fektettek.

Tartalom [Mutatás]

A 22bet és a biztonság

Valószínüleg felmerült benned a kérdés, hogy valódi -e illetve ha igen mennyire megbízható a 22 bet felülete, de nincs okunk az aggodalomra. A kaszinó curacaoi engedéllyel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy több ellenőrzésen átesve is biztonságnak nyilvánították. Az ellenőrzés pedig folyamatos a játékokban, így láthatjuk tehát, hogy tényleg nincs okunk félni. A játékok megbízhatóságán kívül a 22bet a felhasználók adataira is nagyon vigyáz, ezért mind a személyes, mind a bankkártya adatokat nyugodtan megadhatod és használhatod a felületen.

A weboldal - avagy, a 22 bet vizuális elemei

A kaszinó felülete telefonon és gépen egyaránt elérhető minden okoseszközt vagy bármilyen gépet használó játékos számára, így akár telefonguruk vagyunk, akár a hagyomásos online játékok világát keressük a 22beten megtalálhatjuk a számításainkat.

A kaszinó csak a legjobb szoftver szolgáltatókkal áll kapcsolatban, mint például a Microgaming vagy a NetEnt, így a legjobb és legnépszerűbb játékok között válogathatunk ha kaszinózáson törjük a fejünket. Illetve, elmondhatjuk, hogy a 22bet nemcsak széles körben elérhető népszerű játékokat kínál, de mindezt egy minőségi platformon közölve.

Regisztrációs folyamat lépésről lépésre magyar játékosok számára

A regisztrációs folyamat csak néhány lépést veszt igénybe amit pár perc leforgása alatt meg is tudunk tenni. A játékok használatához elengedhetetlen a folyamat, így érdemes ezt mielőbb véghezvinni. Az első része egy egyszerű regisztrációs folyamat a személyes adatok megadásával, majd pedig mielőtt kiutalni szeretnénk a személyünk megerősítése lesz a második és egyben utolsó része. Fontos, hogy csak valós adatokkal regisztráljunk, tekintve hogy a megerősítés alatt ha felmerül a gyanú, hogy hamis adatokat adtunk meg nemcsak kitiltanak az oldalról, de a nyereményeket is elveszítjük.

 1. keressük fel a weboldalt
 2. kattintsunk a regisztráció gombra
 3. töltsük ki és küldjük be az adatokat
 4. ezután már csak egy felhasználónév és jelszó megadása szükséges

22bet kaszinó előnyei

 • kiemelkedő applikáció
 • üdvözlő és későbbi bónuszok minősége
 • gyors ki és befizetés
 • biztonság
 • magyar nyelvű felület
 • legjobb játékszoftverek széles választéka 

22bet hátrányai

 • nincs magyar nyelvű ügyfélszolgálat
 • picit régies design
 • nincs lottó szekció

Kaszinó bónuszok és promóciók magyar játékosoknak

A 22bet többféle kaszinó bónuszt kínál, de egymás után akár mindegyikre is jogosultak lehetünk.

 

Értéke

minimum befizetés

Üdvözlő bónusz

100% - maximum 100 ezer forint értékben

320 forint

Ingyenes pörgetések

Minden nap más játékban és más értékben teheted meg a fogadásodat, ha ingyenes pörgetéseket szeretnél nyerni. Ezen kívül pedig a napon belül meghatározott időintervallumot is figyelned kell, viszont ha teljesíted a feltételeket a nyereményedet azonnal jóváírják. Ami fontos: csak kitöltött és visszaigazolt profil ellenében vagy rá jogosult.

Befizetés nélküli bónuszok

Ha befizetés nélkül szeretnénk bónuszt, a fent emített ingyenes pörgetéseken kívül játszhatunk a heti játékon is. Ebben az esetben lehetőségünk nyílik fogadásokat tenni, ezáltal pedig a 2 millió forintos nyeremény egy részét magunkénak tudni. A játékban maximum 50 nyertest hirdethetnek, és a listára felkerültek aránya határozza meg a kifizetésünket.

Bónuszkódok a magyar játékosok esetében

Szerencsére, a bónusz kódokat elfelejthetjük. Az üdvözlő bónusz automatikusan jóváíródik, a többinél pedig csak be kell pipálnunk, hogy igényt tartunk rá és ha teljesítettük a feltételeket automatikusan jóváírják a számlánkon.

A kaszinó játékszoftverei

Mivel a kaszinó csak minőségi gyártókkal áll kapcsolatban a legnépszerűbb neveket találhatjuk a felsorolásban:

 • NetEnt
 • Microgaming
 • Betsoft
 • Pragmatic
 • Blueprint gaming

Kaszinójátékok magyar játékosoknak

Ha a kaszinójátékok érdekelnek minket a 22bet széleskörben ad számunkra válogatási lehetőséget. A minőségi játékok nyerőgépek, asztali játékok és kártyajátékok formájában elérhetőek és mind élő mind normál módban várják a játékosokat.

Asztalijátékok, nyerőgépek és az élő kaszinó

Csak, hogy a legfontosabbakat kiemeljük:

Asztali játékok

Nyerőgépek

Élő kaszinó

 • BlackJack
 • Rulett
 • Póker 
 • Stardust
 • Lucky Charms
 • Master of Gold
 • Mega Wheel
 • Rulett
 • Baccarat

Fizetési módok ki és befizetés esetén

Be és kifizetés esetén többféleképpen is eliníthatjuk a folyamatot, az átfutási idő pedig nagyon rövid, befizetés esetén azonnali kifizetéskor pedig alig pár órát vesz igénybe átlagosan.

 • Bankkártya/hitelkártya
 • Skrill/NETELLER
 • Banki átutalás 

Kaszinó mobilon magyaroknak

Bár telefonra letölthető applikációja magyarul még nem létezik, egy kis trükközéssel ugyanúgy letöltheted mint egy olyan ország lakója, ahol elérhető. Illetve, a telefonos elérés ugyanazt a látványvilágot biztosítja számunkra mint a gépen megszokhattuk.

A weboldalon elérhető mobil app funkció segítségével egyszerűen letöltheted ha rendelkezel okostelefonnal.

22bet iOS-ra való letöltése

Az App storeban sajnos magyar ID által bejelentkezve nem fogod elérni az appot, viszont a weboldal mobil szekciójában bármikor letöltheted azt. A felület néhány perc után már elérhetővé is válik, és ugyanazt biztosítja számodra, mint az asztali verzió.

22bet és az Android

A 22bet weboldalán a mobilapp fülön nemcsak letölthető az applikáció, de lépésekben is segítenek minket, hogy pár perc után már kaszinózhassunk is. A letöltés csak pár percet vesz igénybe, és ha már regisztrálva vagyunk már csak be kell jelentkeznünk.

Ügyfélszolgálat elérhetősége

Ha segítségre van szükségünk többféleképpen is felvehetjük a 22bet csapatával a kapcsolatot. A leggyorsabb természetesen a chat funkció, de a leghosszabb várakozási idő is maximum 1 napra tehető. A legegyszerűbb kérdésektől egészen a bonyolultabb problémákig bármiben a rendelkezésünkre állnak és az ügyfélszolgálat mind kedvesség, mind szakértelem szempontjából kiemelkedőnek bizonyul.

 • élő chat
 • űrlap
 • email 

Gyakran ismételt kérdések

Mi alapján döntsek játékot illetően?

Ha még újak vagyunk érdemes minél több játékot kipróbálni, hogy teljes képet kaphassunk a kaszinó világáról, amelyeket legjobb ha RTP alapján választunk ki. Minél magasabb az RTP % -os aránya annál nagyobb esélyünk van a kifizetésekre, így ha 95% -feletti mellett döntünk gyakrabban van esélyünk nyerni is.

A kaszinó szekcióban is elérhetőek bónuszok?

Természetesen! Mind üdvözlő bónuszra, mind ingyenes pörgetésre jogosultak vagyunk a 22 betnél.

Milyen hosszú időt vesz igénybe a nyereményem kiutalása?

A kiutalásra meghatározott idősáv a 22 betnél 1-5 napra tehető, attól függően hogy milyen módon szeretnéd ezt megtenni.

Sütiket telepítettünk a készülékedre,hogy még jobb legyen a felhasználói élményed a weboldalon.
OK