Felelősségteljes játék

A 22bet csapata nagy hangsúlyt fektet arra, hogy mind a játékosok adatai, mind ő maguk biztonságban legyenek, épp ezért szakemberek dolgoznak azon, hogy a felmerülő játék problémák elkerülésében ők is részt vegyenek. A 22bet célja az, hogy minden felhasználó jól érezze magát, és ebbe beletartozik az is, hogy segít megakadályozni a függőséggel összefüggésbe hozható problémákat. Ez főként azért is van, mert elsődlegesnek tartja a játékosok jóllétét, amibe viszont a játékfüggőség nem tartozik bele, tekintve, hogy ebben az esetben inkább szorongást vált ki az egyénből 1- 1 alkalom a játékban, boldogság helyett. A 22bet több tanáccsal is ellát, hogy segítsen az adott probléma megelőzésében, illetve a már kialakult helyzetekre is van néhány nagyszerű lehetősége.

 1. Ha úgy érezzük nem tudjuk megállni a játékot, és máshol helyezkedik el a kívánt és a valós játék mennyisége érdemes teljesen megszakítani a kapcsolatot minden szerencsejátékkal összefüggő felülettel.
 2.  Ha a múltban felmerültek függőségi problémák, vagy úgy érezzük hajlamosak vagyunk rá inkább válasszunk más kikapcsolódási módot.
 3. Ha aggódunk a fentiek miatt chaten bármikor felvehetjük a kapcsolatot a kedves és segítőkész ügyintézőkkel és kérhetjük fiókunk törlését vagy korlátozását.
 4. Mindig kövessük nyomon a felhasznált pénzt, és semmiképp ne költsük túl az adott keretünket.
 5. Ha a 4 -es pontot úgy érezzük nem tudjuk betartani, kérjük szakértők segítségét.

A legfőbb kérdések

A 22 bet egy teljes kérdéssorral várja játékosait, hogy önvizsgálat szempontjából mindenkinek lehetősége legyen felmérni a függőséggel kapcsolatos érzéseit. Így, ha a kérdések többségére igaz választ adtál érdemes elgondolkodni azon, hogy kényszeres szerencsejáték problémával küzdesz. A kérdéseket érdemes pár havonta vagy félévente újra elővenni, ezáltal pedig meghatározni, hogy találtunk -e negatív irányba változást, ezzel is segítve, hogy megelőzzük a probléma kialakulását.

 1. Nehezen tudod szabályozni, hogy mennyit költesz szerencsejátékra?
 2. Pénzt kérsz kölcsön, hogy játszhass?
 3. Egyre több időt töltesz játékkal, és kevesebbet a családoddal, barátaiddal?
 4. Feszült leszel, ha valaki megemlíti mennyi időt töltesz játékkal?
 5. Elvesztetted az érdeklődésedet a hobbid és más tevékenységek iránt?
 6. Depressziós, akár öngyilkos hajlamúvá válsz ha veszítesz?
 7. Hazudtál valaha a szerencsejátékkal vagy a rá költött pénzzel kapcsolatban?

Soha nem késő segítséget kérni és elismerni, ha szenvedélybeteggé váltunk, és mint minden betegség esetében van lehetőség a gyógyulásra. A 22bet minden támogatást megad, hogy elkerülhesd vagy könnyebben túljuthass a problémán, így érdemes figyelembe venni a leírtakat.

A 22 bet kérései - együtt egy felelősségteljes játék érdekében

A 22bet csapata különböző kéréseket is megfogalmazott játékosai felé, ezzel is segítve, hogy elkerülhetőek legyenek a komolyabb problémák. Érdemes tehát elolvasni, és figyelembe venni az összefoglalt pontokat, hogy társak lehessünk a leírtakban.

 • Ne gondolj a szerencsejátékra bevételi forrásként, maximum kiegészítésként.
 • Mindig határozd meg előre az elkölthető pénz összegét, és ne költs ennél semmiképp többet.
 • Ha úgy érzed problémád van az általad meghatározott limit betartásával kérd az ügyfélszolgálat segítségét egy havi vagy heti fix limit beállításában.
 • Csak akkora összeget használj játékra, ami a napi megélhetésedet nem fenyegeti.
 • Ha vesztettél fogadd el. Az elveszett pénz üldözése sosem vezet semmi jóra.
 • Ha depresszióban szenvedsz kerüld el a szerencsejátékot.
 • Ne játsz alkohol vagy más szer hatása alatt.

A 22bet számos lehetőséget kínál arra, hogy korlátozhasd vagy tilthasd a profilodat, ezzel is segítve a probléma megelőzését. Ha jelzed a problémát az ügyfélszolgálat felé megszüntetik számodra a hírlevelek és promóciós levelek kiküldését is, hogy mielőbb a gyógyulás útjára léphess.

Sütiket telepítettünk a készülékedre,hogy még jobb legyen a felhasználói élményed a weboldalon.
OK