Kibersport fogadások a 22bet esport funkciójával

Kevés olyan sportfogadásra hivatott oldallal találkozhatunk manapság, ami ekkora hangsúlyt fektet az esport fogadásaira mint a 22bet. Amíg más sportfogadási oldalak inkább a hagyományos sportokra teszi a hangsúlyt a 22bet képes arra, hogy mind a normál mind az esport piacán kiemelkedjen a többi közül. Az ilyen sportok napi listáján akár 10- 15 fogadási lehetőséget is találhatunk, szóval ha inkább ez a világ érdekel minket mindenképpen érdemes regisztrálni és kipróbálni a 22bet -et.

Tartalom [Mutatás]

A kibersport fogadások jelentése és meghatározása

Az első kérdés ami felmerülhet bennünk ha még újat vagyunk, hogy pontosan mi is lehet az a kiber sportfogadás. Az esport nagy növekedésnek indult a fogadási piacon, pedig 10 éve még alig - alig tudtak a létezéséről. Az olyan játékok mint a CS GO, League of Legends vagy a FIFA népszerűsége pedig évről - évre töretlenül nő. A legmagasabb részeses jelenleg a LOL -nak köszönhető, tekintve, hogy több mint a 38% -át uralja az esport piacnak jelenleg. A játékokhoz tartozó világbajnokságok, és a nagy népszerűségnek örvendő versenyek pedig nem maradhattak ki a fogadások világából, aminek sok -sok játékos nagyon is örül.

Legnépszerűbb esport játékok a 22bet -en

A legnépszerűbb játékok többféle játék világot is felölelnek, hogy mindenki megtalálja a számára leginkább szimpatikus lehetőségeket. Akár a stratégiai LOL, akár a FIFA mint e- foci áll hozzánk közel a 22bet weboldalán könnyedén megtalálhatjuk a számításainkat.

Legnépszerűbb esportok

Leírása

League of Legends

A játékot 2, 5 fős csapat mellett játszák, egy három ösvényből és a közöttük elterülő erdő alakú pályán. A játék lényege, hogy minden játékos a saját ösvényén előretörjön és a játék megnyerésére akkor van lehetőség ha az egyik csapat elpusztítja az ellenfél bázisán található kristályt. Persze, ez nem ilyen egyszerű. Ezalatt mind az ellenfelekkel, mind a szobrokkal, Nexussal meg kell küzdenie a csapatnak egy összehangolt csapatjáték keretében.

CS GO

A CS GO ismeretségét tekintve valószínüleg valahol az első helyen szerepel, hiszen a játékot több korosztály is ismerheti. A játékban 2 csapat játszik, a terroristák, és a terrorelhárítók, és értelemszerűen a cél, hogy minél több kill-t szerezzünk az ellenfelekkel szemben.

A játék két móddal működik: az első alapján a terroristák megpróbálnak 2 fontos bázist felrobbantani és ha sikerrel járnak ők vihetik el az adott kört, és fordítva.

A másik játékmódban megcseréljük a szerepeket. A “hősök” próbálnak meg több túszt kiszabadítani ami ha sikerül nekik nyertek, viszont ha elveszítik a túszokat az ellenfél csapata nyert.

FIFA

A jó öreg FIFA szintén nagy népszerűségnek örvend a fogadók körében. A játék a valódi foci szabályaira épül, 2 csapattal és játékosaival és a kapusokkal. A fogadási világban pedig arra tehetjük meg tétjeinket, hogy melyik csapat, mekkora gólaránnyal vagy milyen eredménnyel nyeri meg szerintünk a meccset. Így könnyedén vegyíthetjük a kedvenc játékunkat a sportfogadás örömével, miközben még a pénztárcánk is gyarapszik.

Az esport fogadások fő típusai

Ha az esport fogadás világa érdekel, mindenekelőtt tisztában kell lenned a fő típusokkal, amik alapján megteheted tétjeidet. Ha még kezdő vagy, érdemes mindegyiket kipróbálni, de természetesen csak azután, hogy biztosan tudod melyik fogadás pontosan mit is jelent.

Típus

Leírása

a mérkőzés győztese

Ez az egyik legegyszerűbb lehetőség az esport fogadásai közül. Ebben az esetben arra fogadhatunk arra, melyik játékos vagy épp csapat fog diadalmaskodni a meccs alatt.

alatta / fölötte fogadások

Ebben az esetben arra szavazhatunk, hogy egy adott esemény hányszor fog megtörténni a játékban.

páratlan / páros fogadások

Az alatta / fölötte fogadásokhoz hasonlóan ez a típus is azt teszi lehetővé, hogy meghatározhassuk melyik esemény hányszor fog megtörténni, vagyis hogy páros vagy páratlan számban fordul majd elő a meccs alatt.

helyes pontszám

A helyes pontszám általi fogadás egy kicsit nehezebb dió. Itt pontos végeredményt kell megjósolni a meccsre, azaz azt, hogy milyen pontszámmal zárják a játékot szerintünk.

Az esport mobilon - 22bet kibersport fogadásai

A 22bet mobil applikációja egy jól kidolgozott, felhasználóbarát felületté nőtte ki magát az elmúlt években, népszerűsége pedig iOS és Android felhasználók körében egyaránt magasra szárnyal. A sportfogadási iroda applikációjába beépített egykattintásos fogadási lehetőség pedig még inkább azt sugallja a játékosok irányába, hogy fontos neki hogy minden felhasználója teljes kényelemben használhassa a felületet.

A fiók létrehozása és megerősítése

A regisztráció és a személyünk megerősítése szerencsére nem egy bonyolult feladat a 22bet esetében.

  1. Kattintsunk a regisztráció fülre, és töltsük ki az adatokat
  2. Állítsuk be a nyelvet, és erősítsük meg regisztrációnkat az emailben küldött kód segítségével
  3. A személyink száma illetve fotója a későbbiekben lesz fontos
  4. Viszont már előre rögzíthetjük, hogy ne utaláskor kelljen vele bajlódni
  5. Ezt körülbelül 72 órán belül fogadják el, és ezzel már teljes is a regisztrációnk

Befizetés a 22bet-en

Arra, hogy befizessünk többféle lehetőségünk is van, kezdve a bankkártyától egészen a bitcoinig, a lépések pedig pár percet vesznek igénybe.

  1. nyissuk meg a felületet
  2. kattintsunk a befizetés gombra
  3. válasszuk ki a fizetési módot és a pénznemet
  4. majd véglegesítsük a fizetést

Legnépszerűbb e-pénztárcák a befizetéshez

A két legnépszerűbb e-pénztárca Magyarországon, amit elfogad a 22bet a Neteller illetve a Skrill. Mindkét esetben rövid, szinte azonnali befizetési idővel kell számolnunk és a minimum limit is a legcsekélyebbnek tekinthetőek ezzel a fizetési móddal. 

Gyakori kérdések

Bitcoinnal is fogadhatok esport játékokra?

Természetesen! Az esport fogadások be és kifizetés tekintetében ugyanúgy működnek ezért esport játékokra bitcoinnal is bátran és minden akadály nélkül fogadhatunk.

Esport kérdésekben is kérhetek segítséget az ügyfélszolgálaton?

Az ügyfélszolgálaton bármilyen kérdés esetén a rendelkezésedre állnak, legyen szó problémáról, kérdésről vagy érdeklődésről. Ráadásul bármilyen probléma merülne fel a sporttal kapcsolatban pár perc alatt barátságos és szakértői választ kapsz az ügyintézőtől.

Élő módban is elérhetőek esportok?

Igen! Az élő mód mind hagyományos, mint esport fogadásokra elérhető lehet, így nem szükséges előre kigondolnunk a tippjeinket, megtehetjük bármikor a legtöbb meccs alatt legyen szó LOL -ról vagy FIFA játékról.

Az esport fogadáshoz köthető nyereményeket mennyi idő alatt kapom meg?

Csakúgy mint bármelyik másik fogadási típus esetében, az esporthoz köthető fogadásokhoz kapcsolódó nyeremények is a meccs lezárása után pár perccel már elérhetőek. A kiutalás vehet hosszabb időt igénybe, de megfelelő fizetési mód választásával ezt is megúszhatjuk 15 perc alatt.

Sütiket telepítettünk a készülékedre,hogy még jobb legyen a felhasználói élményed a weboldalon.
OK