Fogadj élőben a 22bet -en

Ha a 22betet említjük, mindenképpen érdemes az élő módot előtérbe helyezni, tekintve hogy nagy előnye van a piacon felsorakoztatott lehetőségekhez képest. Ha például élőben szeretnénk fogadni kedvenc meccseinkre biztosan nem fogunk csalódni, mert hosszú listákat találhatunk a lehetőségekből, így akár foci, akár esport kedvelők vagyunk biztosan találunk olyan meccset amire szívesen fogadnánk.

Tartalom [Mutatás]

A 22bet, mint élő kaszinó

A 22bet élő osztós részlegén a hagyományos kaszinókban a legnépszerűbb játék között felsorakoztatott lehetőségek mind helyet kaptak a játékosok nagy örömére. Mindezek mellett, több asztal mellett is dönthetünk, így akár pár forint ellenében már el is tudjuk indítani a játékokat. Mivel, csak az olyan legjobb szoftver szolgáltatókkal áll a 22bet kapcsolatban, mint például az Evolution Gaming vagy a NetEnt a minőség és a jókedv egyaránt garantált a játékok során.

Az élő osztós kaszinó egy stúdióban igazi személyek általi játékot jelent, tehát az emberi interakció is visszatér amit a játékosok annyira hiányoltak az online világban, ezzel pedig érzésekben teljesen visszatérhetünk a gyökerekhez.

Az élő mód kialakítása

A felületen lehetőségünk van arra, hogy szolgáltatók vagy tétek szerint kereshessünk (például alacsonytól a magasig), és a kialakítás könnyű átláthatóságot és felhasználóbarát megjelenést biztosít a kaszinónak és a sportfogadási résznek egyaránt. A játékok kifejezetten széleskörű választási lehetőségeket ígérnek több nyelven is, így bármikor játszhatunk magyar illetve külföldi játékosokkal is, attól függően ahogy kedvünk és pénztárcánk tartja. A kialakítása egyszerű, épp ezért könnyen feltaláljuk magunkat a menürendszerben is, így pár kattintás alatt már az élő módok közül válogathatunk.

Az élő játékok izgalmai

Az élő osztós játékok egyenesen egy hagyományos kaszinóig repítenek. Mind érzésre, mind látványvilágra lenyűgözően hasonló benyomást kelt a játékosban ez a lehetőség mintha egy szárazföldi kaszinóban játszana. Így nekünk nem kell mást tennünk, mint elmerülni a játékok adta lehetőségekben és megtalálni azt, ami a leginkább közel áll hozzánk.

Az élő kaszinók világa minden esetben nyeremény. Ha esetleg vesztesen is lépünk ki az adott körből az emberi interakció és a szórakozást mégis sokban gazdagít minden játékost. Így tehát mindenkinek érdemes kipróbálni ezt a nagyszerű lehetőséget!

A 22bet és a kaszinójátékok listája élő módban

  • BlackJack

Az asztali játékok közül talán a legkisebb felhozatallal a BlackJackből rendelkezik a kaszinó, de még így is mindenki megtalálhatja a számára leginkább megfizethető lehetőséget. Az osztók az élő módban barátságos, kedves, jó megjelenésű emberek.

  • Rulett

Ha szeretnénk rulettezhetünk is, legyen szó európai, franci vagy amerikai verziójáról. A minimum tétek néhány forint értékben már megtehetőek, de természetesen, ha mi inkább nagyban utazunk akkor is több asztal között választhatunk 2 és 200 dollár közötti befizetett összeg mellett.

  • Baccarat

A Baccarat játékok népszerűsége sem mondható kicsinek az élő osztós játékok esetében. A 22bet pedig otthonról vagy útközben is biztosítja számunkra a normál kaszinók adta benyomást akár gépről, akár telefonról indítjuk el a hozzánk közel álló Baccarat játékot.

  • Póker

Az utazást kihagyhatjuk, de a játékélményt átélhetjük a 22bet általi póker lehetőségével. Mindössze egy stabil internetkapcsolatra és egy laptopra/ gépre vagy okostelefonra van szükségünk és már indíthatjuk is a kedvenc kártyajátékunkat.

  • Szerencsekerék

De, ha éppen a szerencsekerék lenne az, amit választani szeretnénk akkor is több lehetőség a rendelkezésünkre áll. Az élő módban csakugyan elérhető lehetőség és az egyik legnépszerűbb az élő játékok listáján. 

Gyakori kérdések a 22 bet élő módjával kapcsolatban

Az élő kaszinóban lát engem az osztó?

Ettől nem kell félnünk, a képernyőn keresztül csak mi látjuk őt a studióban elhelyezett kameráknak köszönhetően. A felület nem engedélyezi, hogy kamerával beléphessünk a játékba, de ha lenne is rá lehetőség először kérdést intézne a felhasználóhoz engedélykérés gyanánt.

Mit jelent az élő osztós játékmód?

Az élő osztó általi kaszinó játék egy stúdióban élőben folyik, és mi a kamerákon át láthatjuk mi történik. A chat lehetőséget ad számunkra, hogy kapcsolatba lépjünk az osztóval, ezért a további lépéseket igazi emberi interakció keretében tudjuk átadni neki, ő pedig az általunk választott lépés szerint fogja módosítani a folyamatot.

Bárki számára elérhető az élő mód?

Természetesen! Ha betöltötted a 18. életévedet és regisztráltál a felületen bármikor választhatod az élő osztós funkciót a kaszinó játékok fülön, vagy fogadhatsz élőben, így a nap 24 órájában bármelyik élő módot használhatod, miközben a tétek által megpakolhatod zsebeidet.

Sütiket telepítettünk a készülékedre,hogy még jobb legyen a felhasználói élményed a weboldalon.
OK