22bet bónuszok magyar játékosoknak

A 100%-os üdvözlő bónuszon kívül többféle lehetőségünk is van, ha kedvezményeket szeretnénk igénybe venni a 22bet weboldalán. A sportfogadási és kaszinó részlegén egyaránt kiemelt módon kezeli a bónuszok szerepét, hogy a kezdő és meglévő játékosok egyaránt gördülékenyen fogadhassanak vagy kaszinózhassanak. A bónuszok megszerzéséhez nem kell mást tenned, mint hogy regisztrálsz, tehát megadod majd visszaigazolod valós adataidat, és a követelményeknek eleget teszel. Ezek főként a minimum befizetendő összegekre vonatkoznak, illetve forgatási szabályokban merülhetnek ki.

Üdvözlő bónusz
100% Up To 100 ezer HUF
Min.Letét
320 HUF
Megjátszási követelmény
x50
Promóciós kód
-

Tartalom [Mutatás]

Bónuszok típusai

Bónusz neve

Kedvezménye

Minimum befizetés

Maximum limit

A kedvezményre jogosultak köre

Megforgatási idő

Üdvözlő bónusz

100% jóváírás a befizetett összegünkre

320 forint

35 000 forint

új játékosok

7 nap

Pénteki bónusz

100% jóváírás a befizetett összegünkre

1 euró (kb 360 forint)

30 000 forint

pénteken fogadó játékosok

24 óra

Bónusz, elvesztett fogadásokra

3 vagy 6000 bónuszpont

2-5 euró / fogadás

maximum 20 elvesztett fogadás

sorozatos vesztés utáni játékosok

30 napon belül

Visszatérítési bónusz

0,3 %a befizetett összegeknek

350 forint

350 000 forint

folyamatosan fogadó játékosoknak

30 napon belül

22 bet bonuszok1Üdvözlő bónusz: Az üdvözlő bónusz, ahogy neve is jelzi - kezdő játékosoknak került kialakításra, pontosabban pedig az éppen regisztráló játékosok számára. A befizetett összegek 100%-ban kiegészítésre kerülnek, minimum befizetési limite pedig 320 forint.  A bónusz automatikusan jóváíródik ha igényt tartunk rá, az általunk meghatározott számlára, viszont utólagosan a mozgatására már nincs lehetőségünk. Ha a teljes bónuszt kijátszottuk, vagyis megforgattuk az összege kivehető, és ha nem szeretnénk elveszíteni időközben 7 napon belül teljesítenünk kell a hozzá tartozó feltételeket.

Pénteki bónusz: A pénteki bónuszt bárki igénybe veheti, aki pénteken szeretne játszani, abban az esetben ha eléri a nagyon csekélyke 1 eurós befizetési limitet. A szintén 100%-os visszatérítést kínáló bónusz lehetőség 35 ezer forintban tud minket támogatni maximum és ehhez nem kell semmilyen kódot megadnunk, automatikusan jóváírják a számlánkon befizetés esetén, ha 24 órán belül megforgattuk legalább 3x a kapott összeget és a gyüjtőfogadásokból legalább 3 esetben a tétünk eléri az 1.4-es szorzót.

Bónusz, elvesztett fogadásra: Ha esetleg azon kapjuk magunkat, hogy folyamatos balszerencsés időszakunk van, akkor sem kell aggódnunk, mert a 22bet ekkor is megsegít minket. Abban az esetben, ha a vesztett fogadások száma eléri a 20-at, az ebből minimum összeget elérő fogadások után bónuszpontokat biztosít. Három típusa létezik: a 2 dollárt elérő fogadások 3000 bónusz pontot érnek, amíg a 5 dollár értékűek 6 ezret, a 10 dolláros tétek pedig 10ezer bónuszpontra tehetnek minket jogosulttá.

Visszatérítési bónusz: A visszatérítési bónusz még ennél is jobb, hiszen, egy tétre lebontva visszatéríti nekünk a befizetett összegek 0,3%-át, így ha folyamatosan játszunk bónuszpénzből nem lehet hiányunk. A visszatérítés minimális értéke 350 forint, amíg a maximum 350 000 forint, így nem kis összegről beszélhetünk. A visszatérítés minden kedden íródik jóvá a számlánkon, a kijátszásához pedig 1.5-ös szorzó szükséges.

Bónuszcsomag igénylése

A bónuszok igénylésének lépései nagyon egyszerűek, sőt mi több, automatikusan történnek, hogy igazán kényelmes legyen a folyamat minden kedves új és meglévő játékosnak egyaránt.

 • regisztrálj a 22bet sportfogadási oldalán az adataid megadásával
 • erősíts meg személyazonosságod a kért módon
 • fizesd be a minimum összeget ami meghatározásra került
 • teljesíts a bónusz jogosultságához szükséges szabályokat
 • ha mindent teljesítettél a bónusz automatikusan jóváíródik

Tétek, nyereményszorzók - avagy, mi a helyzet a fogadásokkal?

A 22bet, bár még igazán frissnek mondható, széleskörű fogadási lehetőséggel jelent meg a sportfogadások piacán, éppen ezért is ennyire közkedvelt. Természetesen a látványt vizsgálva itt is a legnépszerűbb játékok kerülnek előtérbe, mint például a foci, azon belül is az angol, vagy a spanyol labdarúgó bajnokság meccsei. Azonban a 22bet igazán bőkező az e-sportot vagy amerikai játékok rajongóival is, így kosár, hoki és baseball is nagy számban elérhető az oldalon. Ráadásul, az egyes mérkőzéseknél fellelhető fogadási opciók és piacok is nagy lehetőségekben bővelkednek. A 22bet magas odds-okat kínál a limitek pedig nagyon kedvezően vannak kialakítva.

Tippek, új játékosoknak az üdvözlő bónusz összegyűjtésével kapcsolatban

22 bet bonuszok2Ha még újak vagyunk a sportfogadás világában az üdvözlő bónusz nagy segítséget nyújthat mielőtt nekivágunk egy- egy játékmenetnek, összegyűjtéséhez pedig szerencsére nem kell atomfizikusnak lennünk. Így, hát használjuk ki a 22bet adta kedvezményeket, hogy minél több esélyünk legyen arra, hogy nagy pénzeket vigyünk haza. 

 • mielőtt regisztrálunk olvassuk át a szabályokat és előre rögzített pontokat
 • olvassuk át a bónusz szabályzatát és töltsünk ki minden adatot a profilunkban
 • regisztáljunk az adataink magadásával, majd igazoljuk személyazonosságunkat
 • fogadjunk legalább 320 forint értékben legalább 1,4- es nyereményszorzó mellett
 • forgassuk meg a kapott pénzt legalább 1x
 • így a bónusz automatikusan jóváíródik
 • a forgatást 7 napon belül végezzük el, hogy ne veszítsük el a bónusz pénz adta kedvezményeket

Gyakori kérdések a 22bet sportfogadó irodával kapcsolatban

Visszakaphatom a pénzem ha veszítek a fogadáson?

Sajnos erre nincs lehetőség, külön nem tarthatsz igényt a visszatérítésre, de megannyi bónusz áll rendelkezésedre ha fel szeretnéd turbózni az egyenleged, általuk pedig könnyedén visszaszerezheted az elbukott pénzedet.

Ha véletlenül rossz fogadásra tettem, van lehetőségem törlésre?

Miután megtettünk egy fogadást, törlésre már nincs lehetőségünk, ez véglegesnek számít. Lehetőséged van viszont a fogadószelvény eladására a saját profil megnyitása után, erről viszont bővebben a szabályzatban olvashatsz.

Miért nem kaptam meg az első befizetés után járó bónuszomat?

A bónusz kiutalásának több feltétele is van, így elöször minden érdemes átböngészni, hogy biztosan mindent sikeresen teljesítettünk -e. Ilyen például a teljesen kitöltött profil, a minimum összegként meghatározott pénz befizetése és a bónusz igényére vonatkozó négyzet bepipálása a beállításokban. Ha minden a helyén van,nem kell mást tenned, automatikusan jóváírjuk a bónusz összegét.

Az adataim biztonságban vannak?

A 22bet egy teljesen megbízható fogadási felület, megfelelő jogi háttér és engedélyek által. A felület nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a játékosai adatainak védelmét biztosítsa, így akinek nincs jogosultsága hozzá, nem tud hozzáférni az adataidhoz. Illetve, a pénzmosás ellen is nagy erőkkel próbál fellépni.

Bitcoint is használhatok a bónusz megszerzéséhez?

Igen, a 22bet erre is lehetőséget ad. A normál bankkártyás, forint átutalás és e pénztárcák általi befizetéseken kívül bitcoinnal is megszerezheted az üdvözlő, illetve egyéb befizetési bónuszokat, így csak rajtad múlik milyen módon szeretnéd elindítani a fizetést. Az átfutási ideje, csakúgy mint a többi esetben szinte azonnali, így még várnod sem kell arra, hogy megjelenjen a számlán.

Sütiket telepítettünk a készülékedre,hogy még jobb legyen a felhasználói élményed a weboldalon.
OK